Category: Sex damer Svolvær

  rosa utflod gravid naken forum

  Rosa /brunt utflod, gravid uke 9 Hei! Jeg har hatt rar utflod /slim den siste uken(e). Jeg vet at det skal forekomme noe ekstra utflod, og at  Rosa /lysebrun utflod uke 5. Rosa utflod kommer av at det er bittelitt blod i den. Får det av og til rett før mensen og har hatt det når jeg var gravid er vel sensitive  Rosa utflod - 1. trimester - Foreldreforum - Klikk. Begynte å blø etter samleie vi hadde i natt [&:] Første jeg så var litt svak rosa utflod på morgenen i dag, men utpå ettermiddagen ble det mer.

  Rosa utflod gravid naken forum - Fredrikstad erotikk

  Svar fra jordmor: Ja, dette med slimpropp kan være så forskjellig. En del rosa utflod. Samtidig er forumet her fullt opp av historier om blødninger tidlig i svangerskapet hvor det har gått helt fint, og hvor friske babyer blir født som normalt til tross for blødninger. rosa utflod gravid naken forum

  Videos

  Pelican Bay State Prison - Lockdown Gangland - Prison Documentary

  Rosa utflod gravid naken forum - Odda kvinner

  Onsdag iforrige uke etter sammleie begynnte jeg og blø, helt ferskt blod, det stoppa etter en halvtime så, har det vært brunlig utflod med litt blod discord nakenbilder samleiebilder i 4 dager så stoppa det helt opp, idag tili Hva sier vel mer sommer, sol og ferie enn plagg i tropiske vibber? Er i uke 23 er det noe å være redd for?. Flere som har fått positiv test og venter en liten i februar? Rosa utflod kommer av at det er bittelitt blod i den. Får det av og til rett før mensen og har hatt det når jeg var gravid er vel sensitive  Rosa utflod - 1. trimester - Foreldreforum - Klikk. Jeg er i dag 6+0 og har hatt litt rosa utflod på papiret i dag. I går var det en liten brun flekk, i morges en liten prikk friskt blod, og nå lyserosa utflo  Lys rosa utflod. undersøkelse. Slimproppen øker noe i omfang underveis i graviditeten. Forum: Kan dette være slimpropp (bilde) Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid, jeg er i uke 6, men jeg har en del rosafarget utflod med litt blod.

  Leave a Reply