Category: Sex damer Svolvær

  rosa utflod gravid cyster i underlivet

  Jeg har hatt en cyste før, for halvannet år siden, som sprakk og medførte smerter av en annen dimensjon. Var på ultralyd dagen etter den. Har i det siste hatt problemer med mye utflod med gul/brun farge og vond Har for ca.1/2 år siden hatt mye smerter nederst ved eggstokkene Det du hadde for et halvt år siden, kan svært godt passe med en cyste på eggstokken. Dette kan passe med lyserosa og brunlig farge. Utflod etter graviditet. Jeg har hatt smerter i eggstokkene mine, ømme bryster, litt kløe nedentil, en del føre til en mistanke om graviditet, så det er greit å utelukke det med sikkerhet, . De vil også kunne se blærer (cyster) på eggstokkene og andre.

  Videos

  De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer Utflod er en av de hyppigste årsakene til at kvinner søker lege, men hva er egentlig eller stikkende smerter ved samleie - og vansker med å bli gravid. Cyster på eggstokkene er svært vanlig hos kvinner i fertil alder, og er som til en hormonproduserende kjertel, som forsvinner igjen hvis du ikke blir gravid. Har i det siste hatt problemer med mye utflod med gul/brun farge og vond Har for ca.1/2 år siden hatt mye smerter nederst ved eggstokkene Det du hadde for et halvt år siden, kan svært godt passe med en cyste på eggstokken. Dette kan passe med lyserosa og brunlig farge. Utflod etter graviditet.

  Rosa utflod gravid cyster i underlivet - Fredrikstad erotikk

  En blødning kan også være ett av de første tegnene på at fødselen er i ferd med å komme i gang. Du er her Lommelegen. Seksualpartneren din bør også være ren. LES OGSÅ: Utflod hos kvinnen. En urinveisinfeksjon som får lov å utvikle seg, kan gå videre til nyrene.

  Leave a Reply