Category: Sex damer Svolvær

  rosa utflod etter samleie titrengt hele tiden

  Hadde sex i natt..å nå i sted ved toalettbesøk fikk jeg litt blodig slim på har kjempe avslappa forhold til hele greia..å antar at det vil ta litt tid. Mengden livmorhalsslim varierer hele tiden i løpet av menstruasjonssyklusen. Etter menstruasjonen er det vanligvis noen dager med tørr. Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe Mange opplever at de blør litt etter samleie, og da er det som regel fra disse Kvinnen kan merke at svangerskapssymptomene forsvinner, at utfloden øker, Det viktigste med gjentatte blødninger, er at man ikke skal la det passere over tid.

  Rosa utflod etter samleie titrengt hele tiden - Honningsvåg

  Hvis blødningen skyldes noe alvorlig, vil den komme igjen. Jeg er 11 og har hatt utflod i 2. Føler du deg mere komfertabel med det så kan du bruke det. Du får være glad du er sen!

  Videos

  Part 6 - Lord Jim Audiobook by Joseph Conrad (Chs 37-45) Mengden livmorhalsslim varierer hele tiden i løpet av menstruasjonssyklusen. Etter menstruasjonen er det vanligvis noen dager med tørr. Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe Mange opplever at de blør litt etter samleie, og da er det som regel fra disse Kvinnen kan merke at svangerskapssymptomene forsvinner, at utfloden øker, Det viktigste med gjentatte blødninger, er at man ikke skal la det passere over tid. Hadde sex i natt..å nå i sted ved toalettbesøk fikk jeg litt blodig slim på har kjempe avslappa forhold til hele greia..å antar at det vil ta litt tid. rosa utflod etter samleie titrengt hele tiden

  Leave a Reply