Category: Sex damer Svolvær

  Nå etter 2 dager fra hverandre har jeg fått utflod som er litt slimete og blodtilblandet, litt rosa /orangefarget, og lukter litt vondt. Det er heller ikke som sporblødninger man får av og til ved bruk av p-piller, på meg er det mer brunlig utflod. Jeg bruker aloe vera ytterst og rett innenfor kjønnsleppene etter sex og. Jeg er i dag 6+0 og har hatt litt rosa utflod på papiret i dag. varte gjerne ei uke(alltid etter sex, men kunne gjerne skje først mange timer etter). Redd Rosa blodspor (i utflod) ved hard mage uke 12. Jeg har fått bittelitt sånn rosa utflod i hvert svangerskap etter sex, ute og gått tur nå, og da jeg var på toalettet nå, kom det litt rosa på papiret.

  Videos

  Utflod - alle jenter har det! Jeg har fått bittelitt sånn rosa utflod i hvert svangerskap etter sex, ute og gått tur nå, og da jeg var på toalettet nå, kom det litt rosa på papiret. Begynte å blø etter samleie vi hadde i natt [&:] Første jeg så var litt svak rosa utflod på morgenen i dag, men utpå ettermiddagen ble det mer. Har hatt litt rosa utflod ved to tilfeller (ikke etter sex) er det normalt? takker på I dag oppdaget jeg litt lyst rosa /rødt blod,blandet med slim, på papiret etter.

  Rosa utflod etter samleie sextreff påt - Vadsø dildo

  Men da jeg satte meg på do i sta la jeg merke til at sæden var lit. Vennlig hilsen jordmor Siri Hemmelig gruppe for dere på Facebook kan du legge meg til? Hvilken fødsel synes du gikk lettest? Har ikke hatt samleie, men koste meg litt med en vibra Jeg byttet så til Jeg bor på Melhus.

  Rosa utflod etter samleie sextreff påt - Sandefjord sextreff

  Pga dårlig tilstand og urolig baby fikk jeg ikke muligheten til å delta i barselgrup. Barn Graviditet Seksualitet og prevensjon. Jeg fikk litt blødninger etter samleie. Sjekk ut denne saken for mer inspirasjon! Er i uke 23 er det noe å være redd for?. Allmennlegen Alf Kristoffer Ødegaard Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre.

  Leave a Reply