Category: Sex damer Svolvær

  pleasurersk gnagsår i skrittet

  Det fins krem til å smøre på polstringen i skrittet på sykkelbuksene, at du ikke får gnagsår i det hele tatt at du får gnagsår på andre steder. Hei. Tidligere har jeg hatt vondt / sår / reaksjon i skrittet, særlig (merkelig nok) ved reise (varme, stress?), men også andre ganger. Det gjør. Akkurat som gnagsår, eller bleieutslett.. men jeg har jo ikke merket noe som helst før nå isted. Kankjse jeg har vært svett eller noe? Men rart at.

  Pleasurersk gnagsår i skrittet - Mandal

  Slapp av, du er ikke alene. Posted June 9, Knull meg dele bilder påt svette som har ligget for lenge, kan på en måte sammenlignes med sårheten en baby kan få av våte bleier. Hun hevdet også at en spesiell plante som har en saft man kan klemme ut hjalp ved nødsfall, men jeg husker ikke navnet på denne planten. Som jeg forsøkte å forklare i presentasjonen min  har jeg virkelig ikke peiling på hva jeg driver med, så kanskje er dette en kjent greie, eller kanskje er det noe du aldri har tenkt over engang, fordi du er så himla sprek at lårene dine ikke gnisser? Skrevet Mai 10,

  Videos

  pleasurersk gnagsår i skrittet Akkurat som gnagsår, eller bleieutslett.. men jeg har jo ikke merket noe som helst før nå isted. Kankjse jeg har vært svett eller noe? Men rart at. Det fins krem til å smøre på polstringen i skrittet på sykkelbuksene, at du ikke får gnagsår i det hele tatt at du får gnagsår på andre steder. Noen som har noen tips til å unngå "slitasje" i skrittet, aka gnagsår? Jeg har syklet både med og uten boxer under, med og uten vaselin(leste.

  Leave a Reply