Category: Sex damer Svolvær

  desember dukket det opp en ny server på appen Discord. Delt opp i faner på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se bilder av. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med en server i appen Discord blir bilder av norske jenter spredt på nett. Norske jenter forteller at de opplever å finne bilder av seg selv lettkledd eller helt nakne på lukkede forum for gamere. Tv2 omtalte saken først, hvor appen Discord blir trukket frem. Her er det meningen at brukerne enkelt I andre sammenhenger kan man se at de dukker opp igjen. – Det bryter med norsk lov når innholdet.

  Discordrverrge norske nakene jenter - Odda kvinner

  Smerter i magen gravid svensk porfilm det jeg forsøker å si er at man er naiv om man tror at et nakenbilde man sender til noen ikke vil bli spredd. Først fant hun flere venninner og folk hun kjente, og sa fra til dem. Under følger et sammendrag: Ut over disse punktene, så gjelder reddiketten og regler for Reddit som helhet. Nedlasting og bildespredning av andres private og intime bilder representerer en alvorlig krenkelse for de som rammes, sier presseansvarlig i Kripos, Ida Dahl Nilssen, til TV 2. Flere jenter skal ha anmeldt siden. Hadde jeg vært ett creep så hadde jeg vel ikke trengt å spørre her for å få tilgang. Hun fant ikke bildet av seg selv, men ble sjokkert over omfanget. jenter fra hele Vesterålen henges ut på appen og nettsida Discord. kan man se at brukerne etterspør bilder av spesifikke, navngitte jenter. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med personlig informasjon. Discord har den siste tiden fått oppmerksomhet fordi den brukes til faner på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se bilder av jenter i sitt.

  Discordrverrge norske nakene jenter - Risør

  Men det har rett og slett tatt helt av. Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen. FORDELT PÅ FYLKER: Bildene inne på appen er fordelt på fylker. Dessuten, rart du sidestiller dette med kreft. TV 2 kjenner til at minst åtte jenter på Østlandet har politianmeldt saken. Ikke post rasistisk, voldelig, sjikanøst eller diskriminerende innhold. Derfor stiller man folk til moralsk og juridisk ansvar.

  Videos

  Per Ivar blir overrasket naken av moren til Eva

  Leave a Reply